22.04.2007

Apart Konseptine Yeni Soluk

İlk yerleşim birimlerinden biri olan Eski Datça’da Eski Datça Evleri adını verdiğimiz şirin mi şirin bir apart otel var. Ama bildiğiniz apart otellerden çok farklı. Otel gibi değil. Eviniz gibi. Diyelim ki otel veya pansiyon fikri size biraz uzak. Eviniz olsun istiyorsunuz hay hay! Eski Datça Evleri size bu seçenekleri sunmak için var. Badem ve Zeytin Evleri rahatınız düşünülerek hazırlanmış, dekore edilmiş bir yaşam alanı ve yatak odasından oluşuyor. İncir evleri ise stüdyo tipinde tüm gün odada vakit geçiremem ben bir gezginim diyenler için.
Eski Datça’nın korunmuş mimarisi içinde kendinizi bulacağınız hiç olmadığı kadar dinlenebileceğiniz bir tatil için hizmetinizdeyiz.

Each of the stone worked houses is an example of typical Datça architecture.
The privacy inherent in a one family dwelling and spacious gardens invite you to
distance yourself from the stress of urban life and to enjoy the peace and calm
for which you long. When you open your window, the pristine oxygen of the air
will wash around you and the typical village atmosphere will give you peace of
mind. Our greatest hope is that you will feel completely at home in one of our old
Datça houses.


Eski Datça Evleri, size huzurlu bir tatil vaadediyor. Bizler sizlere anlaşılmaz şeyler değil… Basit ama huzurlu, temiz ama abartısız bir tatil imkanı sunuyoruz. Bizler size tesisimizde değil, gece gökyüzünde milyonlarca yıldız sunuyoruz. Bizler size ihtiyacınız olan samimiyeti sunmak için hizmet ediyoruz… Biz birçok tesisin hoyratça kullandığı "Butik Otel" yerine kendimizi aile işletmesi bir Apart Otel olarak adlandırıyoruz.

Eski Datça'nın muhtelif yerlerine dağılmış üç bina içinde toplam 11 oda ile unutulmaz ve tiryakilik yaratan bir tatil sunuyoruz.

Eski Datça'nın merkezinde İncir Evi Odaları ve EDE Cafe 100 metre ilerisinde karşılıklı olarak duran Badem ve Zeytin Evleri ile sizleri bekliyoruz.

Yolu Datça’dan geçen gezginleri, doğası bozulmamış Eski Datça'ya ESKİ DATÇA EVLERİ Apart Otel'e bekliyoruz.

1 yorum:

Sinan DOĞANAY dedi ki...

Mekan çok güzelmiş ayrıca mekanın yatak odası da çok güzelmiş. Allah nasip ederse en uygun bir zamanda gelip konaklamak istiyorum.